Zorg voor optimale ventilatie in uw woning met een gevelrooster! Ventilatieparts biedt diverse ventilatieroosters voor de buitenmuur, in allerlei maten en kleuren. Bovendien is ons assortiment gevelroosters geschikt voor zowel de toevoer, als de afvoer van lucht. Voor 15:30 uur besteld? Dan is uw bestelling morgen al in huis. Bekijk hier onze gevelroosters!

Bolrooster (8)

Gevelkappen (31)

Rond buitenluchtrooster (19)

Schoepenrooster (11)

Wat zijn gevelroosters?

Een gevelrooster is een ventilatierooster voor de buitenmuur. Om de lucht in gebouwen en woningen schoon en droog te houden, is het van groot belang dat er voldoende wordt geventileerd. Een muurrooster is dan ook bedoeld om woningen en gebouwen optimaal te ventileren. In combinatie met een van onze luchtroosters aan de binnenzijde van het huis, kan de schone lucht naar binnen en vieze lucht naar buiten.

Omdat dit type ventilatierooster aan de buitenmuur zit bevestigd, dient deze bestand te zijn tegen allerlei weersomstandigheden zoals regen en wind. Sommige roosters zijn daarom voorzien van een kap of speciaal gaas. Daarbij beschermt het gaas de ventilatie-ingang tegen insecten of vogels.

Onze gevelroosters zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren:

  • Wit
  • Zwart
  • RVS

Andere vragen over een van onze roosters? Neem dan contact met ons op!

Onze gevelroosters

Voor de muur van uw woning zijn verschillende soorten gevelroosters te gebruiken. De meeste ventilatieroosters voor buiten verzorgen de afvoer van de lucht naar buiten. Meestal gaat dit om de luchtafvoer van bijvoorbeeld afzuigkappen en drogers, maar ook de toevoer van uw inbouwhaard.

Ons assortiment roosters voor aan de gevel variëren in vorm, zo hebben wij bijvoorbeeld ronde buitenluchtroosters en gevelroosters met en zonder terugslagklep. Daarnaast bieden wij ook andere ventilatieroosters voor de muur. Wij lichten deze hieronder toe.

Gevelkappen

Een gevelkap is een muurrooster met een kap aan de bovenzijde. Deze roosters voorkomen dat er luchtstroom van buitenaf in de ventilatie-ingang komen. Bovendien zijn deze gevelroosters met een terugslagklep uitgerust, zodat er ook geen water in het ventilatiekanaal kan komen.

Bolroosters

Bolroosters zijn muurroosters met een ronde RVS kap, die bescherming biedt tegen harde wind en regen. Dit type is geschikt voor zowel de toevoer als afvoer van schone en vieze lucht.

Schoepenroosters

Gevelroosters met schoepen zijn muurroosters met horizontale lamellen. Deze schoepen zijn speciaal ontworpen om tegen viezigheid en regen te beschermen. Bekijk ons assortiment op onze website!

Op zoek naar een uniek rooster voor uw gevel?

Wanneer u op zoek bent naar iets unieks voor aan uw gevel, kunt u terecht bij VentilatieParts. Wij produceren onze gevelroosters namelijk zelf, daarom kunt u deze geheel op maat bestellen. Deze gevel ventilatieroosters kunnen we volledig naar uw wens aanpassen en in elke kleur produceren die u maar wilt.

Bent u zat van standaard kleuren zoals zwart of wit? Kies dan voor een rode, oranje of blauwe gevelkap op uw muur! Kies uw gevel ventilatierooster en favoriete kleur onder het product ‘maatwerk’.

Heeft u vragen over de op maat gemaakte gevelroosters? Neem gerust even contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Gevelroosters kopen? Wij staan voor u klaar!

Wanneer u een gevelrooster wilt kopen, staat VentilatieParts voor u klaar. Ons ruime assortiment buitenluchtroosters heeft voor elke buitenmuur iets geschikts. Wij bieden gevelroosters en diverse standaard afmetingen. Heeft u echter bijzondere maten nodig? U kunt ook bij ons terecht voor hoogwaardig maatwerk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)53 23 40 531. We bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Wij vinden het belangrijk dat u uw producten zo snel mogelijk in huis hebt. Daarom zorgen wij dat bestellingen die voor 15:30 uur zijn besteld, dezelfde dag nog op de post gaan. Bovendien houden wij van scherpe prijzen, daarom is ook de verzending gratis wanneer u meer besteld dan 50 euro.

Weet u niet welk rooster het beste past in uw situatie? Neem gewoon contact met ons op of stuur een e-mail! Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een gevelrooster!