Betaling

In onze webwinkel kunt u veilig betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact en Klarna. Tevens kunnen wij in uitzonderlijke gevallen een betaallink sturen per email, neem hiervoor contact met ons op.

IDeal

In onze webshop kunt u betalen door middel van iDeal. Dit is de meest gebruikelijke en vertrouwde betaalmethode van Nederland. Via IDeal kunt u gemakkelijk en snel betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Aangesloten banken zijn ABN Amro Bank, ASN Bank, Fortis Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank en Tridos Bank. 

PayPal

Kiest u voor Paypal dan wordt u nadat u op de bestelknop heeft gedrukt direct doorgestuurd naar de beveiligde Paypal omgeving. Met een PayPal account hoeft u alleen in te loggen met uw gekoppelde e-mailadres en wachtwoord om de betaling te voltooien, hierdoor is PayPal één van de makkelijkste en snelste betaalmethode.

Bancontact/MisterCash

Met Bancontact / Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen door middel van hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van Bancontact/MisterCash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Klarna.

Met Klarna heeft u de optie om achteraf te betalen. U vult u naam, adres en e-mailadres in en betaalt in de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.