Een schoepenrooster nodig? VentilatieParts levert al meer dan 10 jaar hoogwaardige lucht- en gevelroosters. Onze duurzame aluminium buitenluchtroosters kunnen wel tegen een stootje! Ook voor artikelen met gaas kunt u bij ons terecht. Voor 15:30 besteld? Morgen in huis! Bekijk hieronder ons assortiment schoepenroosters.

Toont alle 11 resultaten

Schoepenrooster zorgt voor natuurlijke ventilatie

Een schoepenrooster is een gevelrooster met horizontale lamellen. Ze zijn speciaal ontworpen zodat vuil, viezigheid en water niet zomaar het in het ventilatiekanaal kunnen komen.

Een aluminium schoepenrooster zorgt voor een voortdurende luchtafvoer en luchtverversing. Ze zijn eenvoudig te installeren op de muur en de buitengevel. Deze vierkante buitenluchtroosters zijn speciaal voor buiten

Wordt het rooster als muurrooster op de buitengevel geplaatst? Dan zorgen de schoepen ervoor dat het einde van het ventilatiekanaal perfect wordt afgesloten. Zo kan regen niet meer binnenkomen.
Bij VentilatieParts vindt u onder andere buitenluchtroosters in diverse kleuren, zoals:

  • Wit
  • Zwart
  • Aluminium

Wilt u liever andere afmetingen? Wij maken ook luchtroosters op maat! Daarnaast leveren wij ook gaas.

Schoepenrooster beschermt het ventilatiekanaal

Een aluminium schoepenrooster biedt bescherming aan het ventilatiekanaal. Door het uiteinde van dit kanaal af te schermen kan er geen vervuiling meer van buitenaf binnendringen. Het voordeel hiervan is dat u het kanaal minder hoeft te onderhouden.

Het aluminium is zeer goed bestendig tegen water. Regent het veel? Geen probleem. Het buitenluchtrooster zal niet snel gaan roesten. Hiernaast leveren wij ook producten gemaakt van RVS. Bekijk bijvoorbeeld onze stevige schoorsteenkappen RVS.

Schoepenrooster kopen?

Het beste schoepenrooster koopt u bij VentilatieParts. Wij zijn dé expert als het gaat om ventilatie. Wij leveren luchtroosters en gevelroosters in allerlei soorten en formaten. Daarnaast vindt u in ons uitgebreide aanbod ook instortkanalen.

Zijn de gewenste roosters op voorraad? Wij versturen ze binnen één werkdag. Daarnaast krijgt u 30 dagen retourgarantie!

Heeft u nog vragen over onze buitenluchtroosters of andere ventilatie-artikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! Bestel vandaag nog een schoepenrooster.