Gevelkappen zijn cruciaal voor een goede ventilatie. VentilatieParts heeft een ruim assortiment aan diverse ventilatieroosters en -kappen voor de buitenmuur. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Speciale afmetingen nodig? Wij maken uw gevelkap speciaal op maat. Voor 15:30 uur besteld? Morgen in huis! Bekijk hieronder ons aanbod aan gevelkappen.

Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

Gevelkappen voor een goede ventilatie

Gevelkappen zijn er voor vele soorten ventilatie en zijn te gebruiken voor buitenwanden. Bovendien voorkomt het luchtstroom van buitenaf. Daarbij gaan deze kappen ook regen en wind tegen. Onze gevelroosters zijn uitgevoerd met een windbreker. Het woord zegt het al, dit voorkomt windinslag.

Een RVS gevelkap is roestvrij. Dit houdt in dat het goed bestand is tegen roest. Daarom kunt u deze gevelroosters prima aan de buitenwand kan installeren. Regen zal de kap niet snel beschadigen!

Keuze uit diverse kleuren en formaten

VentilatieParts levert hoge kwaliteit gevelkappen in diverse kleuren. U heeft bijvoorbeeld keuze uit:

  • Zwart
  • Wit
  • RVS

Hiernaast heeft u ook keuze uit meerdere formaten. De gevelkap 150mm is een populaire tussenmaat. Daarnaast leveren wij ook grotere modellen van 200mm en kleinere modellen van 100mm.

Ook kunt u kiezen voor een gevelkap met terugslagklep. De terugslagklep zorgt ervoor dat er geen water terug de kap instroomt. Op deze manier voorkomt u waterschade en beschermd u het ventilatiekanaal tegen wind.

Gevelkap op maat

Staat het juiste formaat er niet tussen? Dan kunt u bij VentilatieParts er voor kiezen om de gevelkap op maat te laten maken. Klik dan op het kopje maatwerk. Hier kunt u uw wensen invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere producten, zoals luchtroosters kunt u ook op maat laten maken.

Gevelkappen kopen bij VentilatieParts

Gevelkappen met klep kopen? VentilatieParts is al meer dan 10 jaar dé expert als het gaat om gevelroosters en luchtroosters. Ook voor kwaliteit schoorsteenkappen bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen bieden wij standaard roosters, ook maken wij roosters speciaal op maat.

Wij versturen onze artikelen binnen 1 werkdag. Bestellingen boven de €50,- verzenden we gratis! Dit houdt in dat veel van onze artikelen gratis worden geleverd.

Was het product toch niet wat u zocht? Dan kunt u het binnen 30 dagen van aanschaf retourneren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder.
Bestel vandaag bij VentilatieParts een gevelkap!