Op zoek naar ventilatieventielen of luchtventielen voor in uw woning? Ventilatieparts biedt een enorm assortiment in verschillende formaten en kleuren. Ook bieden wij naast standaard roosters, maatwerk roosters aan. Zo bent u verzekerd van een echt uniek product. Vandaag besteld is morgen in huis! Bekijk ons assortiment luchtventielen en ventilatieventielen en bestel direct online!

Resultaat 1–24 van de 44 resultaten wordt getoond

Waarvoor dient een ventilatieventiel?

Een ventilatieventiel, ook wel luchtventiel, is het rooster dat op de opening van een ventilatiesysteem in een woning hoort. Via het ventiel wordt vuile en vochtige lucht uit een kamer afgevoerd en kan er frisse droge lucht naar binnen. Hierdoor blijft de lucht schoon, zelfs wanneer er geen ramen open staan.

U vindt ventilatieventielen in het plafond of in de muren van ruimtes die vaak vochtig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer, het toilet of de keuken. De lucht toe- en afvoer bepaalt u eenvoudig door het ventilatierooster verder open of dicht te draaien.

VentilatieParts heeft aparte roosters voor de toevoer en de afvoer van lucht. Dit staat duidelijk in de productomschrijving van de producten beschreven. Wij bieden daarnaast ook combinatie roosters aan. Deze roosters zijn geschikt voor zowel de toevoer als de afvoer van lucht. Wanneer u vragen heeft over de verschillende ventilatieventielen kunt u eenvoudig contact met ons opnemen!

Ruime keuze in ventilatieventielen

Bij VentilatieParts heeft u ruime keuze uit verschillende ventilatieventielen. Zoals hierboven beschreven bestaan enerzijds ventielen voor de toevoer van lucht en anderzijds ventielen voor de afvoer van lucht.

Daarnaast heeft u ook ruime keuze uit verschillende kleuren van het luchtventiel. Zwart is een erg populaire kleur wanneer u een statement wilt maken in uw interieur. Ook kunt u natuurlijk gewoon de witte variant krijgen.

Bovendien zijn onze ventielen in verschillende formaten beschikbaar. Zo bieden wij de volgende afmetingen van een ventilatie- of luchtventiel:

  • 80 mm
  • 100 mm
  • 125 mm
  • 160 mm
  • 200 mm

Meet daarom voordat u een ventiel gaat bestellen nauwkeurig de afvoerslang op. Weet u niet zeker hoe u dit het beste kunt aanpakken? Neem dan vooral contact met ons op!

Waarom is het gebruik van een ventilatieventiel zo belangrijk?

Frisse en schone lucht is erg belangrijk. Maar waarom? De huizen van tegenwoordig zijn allemaal zo goed geïsoleerd, dat er nauwelijks ruimte is voor goede ventilatie. Dit zorgt ervoor dat vocht en viezigheid in ruimtes kan blijven hangen. Een overschot aan vocht in woningen brengt een aantal risico’s met zich mee.

Allereerst hebben schimmels vrij spel in een te vochtige omgeving. Het ziet er niet alleen vies en lelijk uit, maar is ook gevaarlijk voor de gezondheid. Ten tweede is het lastiger om een ruimte te verwarmen met een te hoge luchtvochtigheid. Daarom is het van belang om uw huis goed te ventileren. Kies voor een gezonde leefomgeving en investeer in een ventilatieventiel voor uw badkamer, toilet of keuken! Ontdek nu ons assortiment met verschillende luchtventielen!

Ventilatieventielen kopen bij VentilatieParts!

Heeft u een ventilatieventiel nodig? Als specialist in ventilatie-onderdelen staat VentilatieParts voor u klaar. U heeft keuze uit diverse kleuren, zoals een luchtventiel in het zwart of wit. Daarnaast zijn er ook diverse afmetingen beschikbaar, waardoor er altijd een rooster verkrijgbaar is die in uw woning past.

Wanneer u niet precies weet welk rooster u moet kiezen, kunt u altijd contact opnemen met ons via 0616236983. Ook als u hulp nodig heeft bij het installeren, kunnen wij u daarmee helpen.

Voor bestellingen boven de 50 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen. Daarbij streven wij naar een snelle levering. Bestellingen die voor 15:30 geplaatst zijn heeft u daarom morgen al in huis! Bestel vandaag nog luchtventielen of ventilatieventielen online!