Retouren

Het kan zijn dat u om een of andere reden (een gedeelte van) uw bestelling naar ons terug wilt sturen.  Bij nieuwe leveringen heeft u gedurende 30 dagen (zichttermijn) de gelegenheid het bestelde artikel naar ons terug te sturen waarna we het aankoopbedrag zullen terugstorten (mits het artikel onbeschadigd is en aan alle retourvoorwaarden is voldaan). Hiervoor gelden bij VentilatieParts de volgende voorwaarden:

1.a Artikel(en) die u wilt retourneren bij voorkeur in de originele verpakking terugsturen. Verpak deze fabrieksverpakking vervolgens in een stevige doos om transportschade te voorkomen.

1.b Artikel(en) die geseald en/of in plastic verpakt zijn, worden volledig intact retour gestuurd. Mocht dit niet het geval zijn zullen we het geretourneerde product niet in behandeling nemen. 

2. Voeg een kopie van het garantiebewijs of de orderbevestiging toe aan uw retournering en streep de artikelen die u houdt door. 

3. retourzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. U kunt het artikel natuurlijk ook op afspraak langsbrengen in ons magazijn. Neem hiervoor contact op.

4. Zorg voor voldoende frankering en juiste adressering.

5. Terugbetaling van uw geretourneerde artikelen geschiedt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

Retouradres: 
VentilatieParts
Kanaalstraat 289-6
7547AS Enschede