Uw specialist in maatwerk ventilatieroosters en gevelkappen

Zoekt u een perfect passend ventilatierooster voor uw huis of project? Bij VentilatieParts vindt u een breed scala aan opties, van standaardmaten die in de meeste huizen passen tot op maat gemaakte luchtroosters voor speciale projecten. Ook voorzien wij u graag van maatwerk schoorsteenkappen en inspectieluiken voor gaskachels.

Standaard en speciale maten voor ieder project

Onze ventilatieroosters, beschikbaar in diverse standaardmaten, zijn ontworpen om naadloos te integreren in en rondom uw huis. Heeft u echter een unieke maat nodig? Geen zorgen! Wij staan klaar om roosters te vervaardigen die precies aan uw specificaties voldoen. Onze maatwerk luchtroosters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met de grootste zorg samengesteld.

Uitgebreid aanbod van maatwerkproducten

  • Bedieningsluik/Inspectieluik gaskachel: Onze op maat gemaakte bedieningsluiken zijn perfect voor elke gaskachel, afgestemd op de specifieke afmetingen en eisen van uw ruimte.
  • Schoorsteenkap: Bescherm uw schoorsteen stijlvol met onze op maat gemaakte schoorsteenkappen. Verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, passend bij uw dak en gevel.
  • Gevelrooster: Onze op maat gemaakte gevelroosters zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook een stijlvolle toevoeging aan uw gevel. Kies uit een reeks kleuren en afmetingen.
  • Luchtrooster: Perfect voor ventilatie in elke ruimte, onze luchtroosters kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan uw specifieke ventilatiebehoeften. We kunnen zelfs luchtroosters met een hoek en luchtroosters zonder frame voor u maken!
  • Convectierooster: Optimaliseer de warmteverdeling in uw ruimte met onze op maat gemaakte convectieroosters, ontworpen om naadloos in uw interieur te passen.

Eenvoudig bestellen en persoonlijke service

Het bestellen van uw maatwerkrooster is eenvoudig. Plaats het gewenste product in uw winkelmandje, en wij nemen contact met u op om de details te bespreken. U vindt de maatwerkoptie tussen de producten in de betreffende productcategorie. We zorgen ervoor dat uw bestelling voldoet aan uw exacte eisen, van het soort rooster tot de specifieke afmetingen. Na productie ontvangt u snel uw bestelling.

Uw ventilatierooster, gevelkap of ander product in de gewenste kleur

Naast standaard kleuren zoals zwart, wit, RVS, en goud, bieden wij de mogelijkheid om uw rooster in elke gewenste RAL-kleur te spuiten. Kies voor een unieke tint zoals rood, blauw of groen om uw rooster een persoonlijke en bijzondere uitstraling te geven.

Persoonlijke service op maat

Heeft u specifieke wensen of vragen over onze producten? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en samen met u de ideale oplossing te vinden. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Naam(Vereist)