Over VentilatieParts

Nieuw op de Nederlandse ventilatiemarkt; VENTILATIEPARTS.NL dé rooster specialist.

In oktober 2013 zijn wij begonnen met het ontwerpen van onze webshop, wij hadden al snel door dat het niet bij een luchtventiel of gevelrooster zou blijven. Na enkele onderzoeken hebben wij er voor gekozen om meerdere ventilatieproducten te gaan verkopen, o.a.: vele soorten ventilatieroosters, flexibele slangen en toebehoren, ventilatie hulpstukken en instortkanalen en daarnaast een aantal (hout) kachels.

Begin december 2013 waren wij bijna klaar met het vullen van onze webshop, de webshop had hier en daar nog wat aanpassingen nodig en om ons een cadeau te geven met de kerst 2013 hebben wij onze prachtige webshop net voor de kerst online gezet.

VentilatieParts is 24 uur per dag en 7 dagen per week open en levert alle voorradige artikelen binnen 1 werkdagen! Wilt u uw bestelling ophalen in ons magazijn? Dat kan! Na het plaatsen van uw online bestelling en te hebben gekozen voor het ophalen van uw bestelling, neemt VentilatieParts z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken.

VentilatieParts wil consumenten en bedrijven laten profiteren van onze ventilatieproducten met een goede kwaliteit en een geweldige strakke prijs. VentilatieParts zorgt voor een gezonde toe- en afvoer van lucht!

Denk aan uw gezondheid en kies voor VentilatieParts.nl.