Ventilatieroosters vierkant

Op zoek naar een vierkant ventilatierooster? Bij Ventilatieparts vindt u diverse vierkante ventilatieroosters. Kies eenvoudig de kleur en afmeting die past bij uw interieur.

Staan de geschikte afmetingen er niet tussen? Geen probleem. Naast de standaard afmetingen, leveren wij ook maatwerk roosters. Zo bent u verzekerd van een juiste aansluiting. Kies voor een goed geventileerd huis en bestel vandaag nog een vierkant ventilatierooster!

Toont alle 11 resultaten

Vierkante ventilatieroosters voor bij u thuis

Een vierkant ventilatierooster helpt u bij het ventileren van uw woning. Deze roosters kunnen zowel aan het einde van een ventilatieopening en zorgen voor een nette afwerking. Alle roosters worden geleverd inclusief montageframe die u gemakkelijk en snel kunt bevestigen.
In vergelijking met een rond ventilatierooster, laat een vierkante variant meer lucht door.

Door uw huis adequaat te ventileren vermindert u de kans op schimmelvorming in uw woning. Dit resulteert in een gezondere leefomgeving voor zowel uzelf als uw naasten. Het investeren in een vierkant ventilatierooster is dus zeker de moeite waard.

Ons aanbod

Onze vierkante luchtroosters zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: zwart en wit. Daarnaast hebben dit type rooster in vier verschillende maten:

  • 100×200 mm
  • 160×160 mm
  • 160×320 mm
  • 160×450 mm

Onze varianten zijn zowel te gebruiken aan het einde van uw ventilatiekanaal als in de ombouw van uw gas- of houtkachel. Kies uw maat, kleur en type rooster en bestel gemakkelijk en snel online bij VentilatieParts. Wilt u het product ophalen in ons magazijn te Enschede? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Naast de roosters voor binnenshuis hebben wij ook vierkante roosters voor buiten in ons assortiment. Deze schoepenroosters zijn voorzien van speciale lamellen die voorkomen dat er regenwater bij u naar binnen loopt.

Een vierkant ventilatierooster van Ventilatieparts

Zoekt u een ventilatierooster? Vierkant, rond of rechthoekig, bij Ventilatieparts hebben we het allemaal. Wij voorzien al jarenlang zowel particulieren als bedrijven van geschikte luchtroosters. Bestellingen die voor 15:30 worden gedaan, verzenden wij nog op dezelfde dag. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering. Indien uw bestelling boven de 50 euro is, dan krijgt u de producten gratis geleverd.

Heeft u vragen over de montage van onze producten of bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste oplossing. Heeft u reeds gevonden wat u zocht? Bestel dan nu uw vierkante ventilatierooster!